Kako bismo mogli pružiti kvalitetnu i brzu uslugu te pokriti sve poslovne aktivnosti, imamo poslovnu suradnju sa respektabilnim tvrtkama u području integralne sigurnosti i šire. Ovdje ih navodimo slijedom formiranja međusobnog poslovnog odnosa.


Ugovorna suradnja oko poslova ispitivanja u području zaštite na radu, zaštite od požara, zaštite okoliša i civilne zaštite. Radi se o jednoj od najdugovječnijih kompanija u Republici Hrvatskoj u području zaštite na radu, sa više od 50 godina iskustva. Kompanija ima preko 40 zaposlenih stručnjaka, sa sjedištem u Osijeku, te poslovnim centrima u Zagrebu, Slavonskom Brodu, Virovitici, Puli i Bjelovaru.

Ugovorna suradnja oko prikupljanja i zbrinjavanja svih vrsta neopasnog otpada te kompletnih usluga gospodarenja otpadom. Radi se o kompaniji koja posluje više od 50 godina, sa najširom sakupljačkom mrežom svih vrsta neopasnog otpada i robe neprikladne za daljnju upotrebu. Unija Nova, sa preko 100 zaposlenih te vlastitim pogonima i specijaliziranim voznim parkom, nudi usluge sakupljanja, prijevoza, skladištenja i obrade neopasnog otpada, te usluge deambalažiranja i zbrinjavanja robe neprikladne za daljnju potrošnju i prodaju.

Ugovorna suradnja oko izrade i postavljanja znakova sigurnosti i drugih ispisa različitih formata. D-color je specijalizirana tvrtka za print velikog formata, grafički dizajn i oblikovanje.
Posjeduju vlastiti pogon sa suvremenom tehnologijom ispisa, te uz široku paletu vrhunskih materijala, ponudu mogu prilagoditi različitim potrebama i ukusu.

Partner Elektrik GE d.o.o. je tvrtka koja svoju djelatnost temelji na pružanju usluga tehničke zaštite-privatne zaštite, vatrodojave i plinodetekcije s kompletnom izradom dokumentacije, prosudbe objekata, idejnih i izvedbenih projekata, projekata izvedenih stanja i atesta za opremu i sustave, montažom i programiranjem sustava te servisom i održavanjem opreme i sustava. Navedene usluge nude u području vatrodojave, plinodojave, protuprovale i protuprepada, videonadzora i videointeligentnih programskih rješenja, kontrole pristupa i evidencije radnog vremena te security managementa.

Tvrtka Linija koda d.o.o. izradila je vodeće rješenje za evidenciju poslova zaštite na radu. Radi se o inovativnoj IT komaniji koja posluje cijeli niz godina plasirajući na tržište prvenstveno aplikaciju WEB ZNR, a koju je kao poslovno rješenje za vođenje evidencije zaštite na radu, zaštite od požara i zaštite okoliša preuzeo cijeli niz vrhunskih kompanija u RH. Referentna lista nalazi se na stranicama WEB ZNR-a.

Poliklinika Vaš Pregled zdravstvena je ustanova koju 2016. godine pokreće sadašnji ravnatelj ustanove, doc.dr.sc. Tomislav Madžar. Smatrajući da sport treba ozbiljnu društvenu potporu zbog svih pozitivnih aspekata koje bavljenje sportom donosi čovjekovom mentalnom i tjelesnom zdravlju, a osobito u kontekstu izuzetnih sportskih rezultata na profesionalnim razinama koji promiču ugled naše zemlje u svijetu, poliklinika Vaš Pregled krenula je 2016. godine s ciljem da podigne kvalitetu zdravstvene skrbi o sportašima na viši standard. Uz centar za medicinu rada i centar za sportsku medicinu Poliklinika Vaš pregled pacijentima nudi i vrhunske centre za
stomatologiju, ginekologiju, sistematske preglede, ultrazvučnu dijagnostiku, fizikalnu terapiju i rehabilitaciju, obiteljsku medicinu te edukacije prve pomoći. 

EIT d.o.o. osnovan je krajem 1994. g. od kada je ekskluzivni zastupnik, uvoznik i distributer njemačkog proizvođača “GUSTAV HENSEL” GmbH & Co.KG, te time nastupa na tržištu Hrvatske i BiH kao produžena ruka proizvođača.
Do danas poduzeće surađuje s 15 europskih proizvođača elektrotehničkih proizvoda i kroz zastupanje i distribuciju na području tržišta jugoistočne Europe, te kroz djelatnost projektiranja, proizvodnje i izvedbe elektrotehničkih i elektroinstalacijskih sustava i postrojenja.

Tvrtka Pastor TVA (Tvornica vatrogasnih aparata) najveći je proizvođač vatrogasnih aparata u jugoistočnoj Europi. Proizvodni odjel tvrtke već više od osamdeset godina održava kontinuitet inovativnosti i tehničke dotjeranosti proizvoda.

˝Vatropromet˝ je osnovan 02. studenog 1994 godine kao trgovinsko poduzeće čiji je glavni predmet poslovanja razvoj, uvoz i prodaja vatrogasne i zaštitne opreme. Uskoro postaje broj 1 u svojoj branši u Hrvatskoj, a već godinama spada među 3% najznačajnijih poslovnih subjekata u Hrvatskoj. Iako je nosilac brojnih gospodarskih priznanja koja dodjeljuju zvanične institucije Hrvatske, ipak se najviše ponosi priznanjima i izrazima zadovoljstva vlastitih vjernih kupaca, koji i čine ˝Vatropromet˝ onim što jeste – najvećom trgovinskom kućom za vatrogasnu opremu u regiji.

Adria grupa je tržišni lider na području integriranih multiservis tvrtki u Hrvatskoj, koncipirana da zadovolji sve potrebe jednog klijenta po pitanju održavanja prostora i brige o ljudima.
Od nastanka tvrtke izdvajanjem poslovne jedinice iz PLIVE 1999. godine, kontinuirano širimo poslovanje te smo prepoznati kao vrhunski partner za unapređenje učinkovitosti, zaštitu na radu, rekonstrukcije objekata i sustava, servisne djelatnosti i brojne druge usluge, uvijek se prilagođavajući potrebama korisnika i njihovim poslovnim navikama.